Carbocoat 1343 Finish

posted in: Eksteriør, Interiør | 1

Carbocoat 1343 Finish er en blank hurtigtørkende alkyd toppstrøk til bruk på fabrikk- og skipsutstyr, landbruksmaskiner, pumper o.l.

Carbocoat 1343 Finish har god lys- og vær-bestandighet og egner seg derfor til både inn-og utvendig bruk.

 

Det finnes i 5 og 20 ltr emb. og kan blandes i mange farger.

 

 

Carboclean Gel 100

posted in: Eksteriør, Ukategorisert | 0

Carboclean Gel 100

 

Carboclean brukes til :

– Fjerning av rust og rustrenner

– Fjerning av tyngre korrosjon

– Betongvask

– Rens av propeller

– Rens av malte overflater

– Rens og desinfisering av drikkevannsystemer

– Rens av rørledninger, tanker, prosess anlegg, varmevekslere og platekjølere

– Rens av vakuumsystemer

– Flushing av ulike rørsystemer osv

 

Carboclean gel har en gelekonsistens og kan derfor brukes på stående overflater.

De kommer i 5 og 25 ltr emb.

For mer info, trykk her.

 

 

Bilde7 Bilde10 Bilde11 Bilde12

Tepper og vinylbelegg

posted in: Ukategorisert | 0

Vår leverandør er norske Musum AS.

I snart 50 år har familien Musum drevet med tepper og gulvbelegg som spesialområde, og leverer tepper av topp kvalitet.

Med vegg-til-vegg tepper, får du et underlag som er mykt for føttene. Tepper demper støy og trinnlyd. Det er varmt og behagelig å både gå og leke på. Tepper har også en god evne til å skjule ujevnheter i underlag. Tepper stiller noe større krav til hyppigere og jevnligere renhold enn andre gulvalternativer. Men med jevnlig og god støvsuging og tepperens, har teppet en unik fordel. Tepper binder nemlig støvet, slik at det ikke virvles opp i pustehøyde. Forutsatt jevnlig støvsuging, vil dermed tepper faktisk gi bedre bedre luftkvalitet enn alle andre gulvalternativene.

Fordelen med vinyl gulv er mange.Tåler høy trafikk og er enkelt å holde rent. Enten ved å feie eller vaske det med vanlige rengjøringsmidler. Passer ypperlig på gulv i områder med høy trafikk som feks yttergang, kjøkken, bad og vaskerom. Kan fåes i et stort spekter av design og farger. Gulvene blir er spenstige, absorberer støy og er behagelige å gå på.

Det er mange fordeler med teppefliser. Du kan uten problemer frakte flisene i bagasjerommet på bilen og bære dem inn i boligen din. Tepper demper støy og trinnlyd og er mykt for føttene Det er en enkel oppgave å erstatte en flis som har fått en skade eller har fått slitasje. Med teppefliser kan du også være kreativ, og lage ditt eget personlige mønster.

Disse er bestillingsvarer. Leveringstid : 2-4 virkedager.

Rengjøring av hus

posted in: Eksteriør | 0

Huset ditt må rengjøres. Enten det er snakk om årlig vask eller vask før ett nytt strøk med maling. Ett tøft nordisk klima setter sitt preg på huset, hvor sopp og alger vokser som aldri før. Uten årlig vask vil levetiden på maling eller beis minske betraktelig.

 

Gjøco Husvask er et rengjøringsmiddel for fjerning av smuss på malte og umalte overflater. Gjøco Husvask brukes til den årlige husvasken og er også velegnet til båter, maskiner og containere.

 

Gjøco Kraftvask er et sterkt alkalisk, fosfatfritt vaske- og soppdrepende middel til utvendige husflater og terrassegulv av tre. Brukes til fjerning av smuss og sopp. Gjøco Kraftvask matter ned malingsfilmen og er derfor velegnet å bruke før ommaling. NB: Virker korroderende på aluminium og lettmetaller. Virker etsende på glass – vinduer tildekkes eller skylles straks rene.

Terrasserens

posted in: Eksteriør, Gulvprodukter | 0

Stabil Terrasserens (2-i-1) er løsningen for trevirke som man ønsker å gi tilbake den opprinnelige fargen. Produktet kan brukes på alt fra terrasse gulv til hagemøbler. Stabil Terrasserens har spesielle egenskaper som fjerner smuss og gammel treolje og gjennoppfrisker fargen på treverket.

 

Strie

posted in: Veggbekledning | 0

Stort utvalg i miljø- og glassfiberstrie

Vi har et meget godt utvalg av glassfiberstrie og malbar tapet (Miljøtapet). Godt utvalg i malbar tapet. De fleste kjenner til Miljøvegg som har fått et godt fotfeste i Norge. Denne tapeten er enkel å sette opp. 2 strøk med acrylmaling, og arbeidet er ferdig. Vi har kvalitetsprodukter fra Fibotex.

 

Vinylgulv

posted in: Ukategorisert | 0

Fordelen med vinyl gulv er mange og at mange velger nettopp vinyl er lett å forstå. Passer ypperlig på gulv i områder med høy trafikk som feks kjøkken, bad og vaskerom. I forhold til andre gulv alternativer som teppe, parkett, tepper eller fliser, er det lett å installere. Tåler høy trafikk og er enkelt å holde rent. Enten ved å feie eller vaske det med vanlige rengjøringsmidler. Kan fåes i et stort spekter av design og farger. Gulvene blir er spenstige, absorberer støy og er behagelige å bruke.