Carboclean Gel 100

Avdeling: Eksteriør, Ukategorisert | 0

Carboclean Gel 100

 

Carboclean brukes til :

– Fjerning av rust og rustrenner

– Fjerning av tyngre korrosjon

– Betongvask

– Rens av propeller

– Rens av malte overflater

– Rens og desinfisering av drikkevannsystemer

– Rens av rørledninger, tanker, prosess anlegg, varmevekslere og platekjølere

– Rens av vakuumsystemer

– Flushing av ulike rørsystemer osv

 

Carboclean gel har en gelekonsistens og kan derfor brukes på stående overflater.

De kommer i 5 og 25 ltr emb.

For mer info, trykk her.

 

 

Bilde7 Bilde10 Bilde11 Bilde12

Tepper og vinylbelegg

Avdeling: Ukategorisert | 0

Vår leverandør er norske Musum AS.

I snart 50 år har familien Musum drevet med tepper og gulvbelegg som spesialområde, og leverer tepper av topp kvalitet.

Med vegg-til-vegg tepper, får du et underlag som er mykt for føttene. Tepper demper støy og trinnlyd. Det er varmt og behagelig å både gå og leke på. Tepper har også en god evne til å skjule ujevnheter i underlag. Tepper stiller noe større krav til hyppigere og jevnligere renhold enn andre gulvalternativer. Men med jevnlig og god støvsuging og tepperens, har teppet en unik fordel. Tepper binder nemlig støvet, slik at det ikke virvles opp i pustehøyde. Forutsatt jevnlig støvsuging, vil dermed tepper faktisk gi bedre bedre luftkvalitet enn alle andre gulvalternativene.

Fordelen med vinyl gulv er mange.Tåler høy trafikk og er enkelt å holde rent. Enten ved å feie eller vaske det med vanlige rengjøringsmidler. Passer ypperlig på gulv i områder med høy trafikk som feks yttergang, kjøkken, bad og vaskerom. Kan fåes i et stort spekter av design og farger. Gulvene blir er spenstige, absorberer støy og er behagelige å gå på.

Det er mange fordeler med teppefliser. Du kan uten problemer frakte flisene i bagasjerommet på bilen og bære dem inn i boligen din. Tepper demper støy og trinnlyd og er mykt for føttene Det er en enkel oppgave å erstatte en flis som har fått en skade eller har fått slitasje. Med teppefliser kan du også være kreativ, og lage ditt eget personlige mønster.

Disse er bestillingsvarer. Leveringstid : 2-4 virkedager.

Vinylgulv

Avdeling: Ukategorisert | 0

Fordelen med vinyl gulv er mange og at mange velger nettopp vinyl er lett å forstå. Passer ypperlig på gulv i områder med høy trafikk som feks kjøkken, bad og vaskerom. I forhold til andre gulv alternativer som teppe, parkett, tepper eller fliser, er det lett å installere. Tåler høy trafikk og er enkelt å holde rent. Enten ved å feie eller vaske det med vanlige rengjøringsmidler. Kan fåes i et stort spekter av design og farger. Gulvene blir er spenstige, absorberer støy og er behagelige å bruke.

 

 

Vegg-til-vegg tepper

Avdeling: Ukategorisert | 0

Vår leverandør av vegg-til-vegg tepper er norske Musum AS

I snart 50 år har familien Musum drevet med tepper og gulvbelegg som spesialområde, og leverer tepper av topp kvalitet. Med vegg-til-vegg tepper, får du et underlag som er mykt for føttene. Tepper demper støy og trinnlyd. Det er varmt og behagelig å både gå og leke på. Tepper har også en god evne til å skjule ujevnheter i underlag. Tepper stiller noe større krav til hyppigere og jevnligere renhold enn andre gulvalternativer. Men med jevnlig og god støvsuging og tepperens, har teppet en unik fordel. Tepper binder nemlig støvet, slik at det ikke virvles opp i pustehøyde. Forutsatt jevnlig støvsuging, vil dermed tepper faktisk gi bedre bedre luftkvalitet enn alle andre gulvalternativene.