Terrasserens

Avdeling: Eksteriør, Gulvprodukter | 0

Stabil Terrasserens (2-i-1) er løsningen for trevirke som man ønsker å gi tilbake den opprinnelige fargen. Produktet kan brukes på alt fra terrasse gulv til hagemøbler. Stabil Terrasserens har spesielle egenskaper som fjerner smuss og gammel treolje og gjennoppfrisker fargen på treverket.

 

Alle våre gulv

Avdeling: Gulvprodukter | 6

Ta kontakt, eller kom innom får å se hva vi kan tilby.

OBS! Bestillingsvarer. Bestillingstid : 2- 4 dager.
Scroll nedover på siden, for å se de forskjellige gulvtypene.

Vegg-til-vegg tepper

veggtilvegg

Vår leverandør av vegg-til-vegg tepper er norske Musum AS ( www.musum-as.com )

I snart 50 år har familien Musum drevet med tepper og gulvbelegg som spesialområde, og leverer tepper av topp kvalitet. Med vegg-til-vegg tepper, får du et underlag som er mykt for føttene. Tepper demper støy og trinnlyd. Det er varmt og behagelig å både gå og leke på. Tepper har også en god evne til å skjule ujevnheter i underlag. Tepper stiller noe større krav til hyppigere og jevnligere renhold enn andre gulvalternativer. Men med jevnlig og god støvsuging og tepperens, har teppet en unik fordel. Tepper binder nemlig støvet, slik at det ikke virvles opp i pustehøyde. Forutsatt jevnlig støvsuging, vil dermed tepper faktisk gi bedre bedre luftkvalitet enn alle andre gulvalternativene.

Vinylbelegg

vinylbelegg

Vår leverandør av vinylbelegg er norske Musum AS ( www.musum-as.com )

Fordelen med vinyl gulv er mange og at mange velger nettopp vinyl er lett å forstå. Passer ypperlig på gulv i områder med høy trafikk som feks kjøkken, bad og vaskerom. I forhold til andre gulv alternativer som teppe, parkett, tepper eller fliser, er det lett å installere. Tåler høy trafikk og er enkelt å holde rent. Enten ved å feie eller vaske det med vanlige rengjøringsmidler. Kan fåes i et stort spekter av design og farger. Gulvene blir er spenstige, absorberer støy og er behagelige å bruke.

Teppefliser

teppfliser

Vår leverandør av teppefliser er norske Musum AS ( www.musum-as.com )

Det er mange fordeler med teppefliser. Det enkelt å frakte med seg hjem, og du kan uten problemer frakte flisene i bagasjerommet på bilen og bære dem inn i boligen din. Du får et underlag som er mykt for føttene. Tepper demper støy og trinnlyd, og  det er en enkel oppgave å erstatte en flis som har fått en skade eller har fått slitasje. Du kan også være kreativ, og lage ditt egent personlige mønster. Kanksje du er inspirert av vår egen Verdensmester i sjakk, og vil ha sjakkmønster på gulvet, eller variere over tid ved å arrangere flisene på nytt når du vil gjøre en endring.