Rengjøring av hus

Avdeling: Eksteriør | 0

Huset ditt må rengjøres. Enten det er snakk om årlig vask eller vask før ett nytt strøk med maling. Ett tøft nordisk klima setter sitt preg på huset, hvor sopp og alger vokser som aldri før. Uten årlig vask vil levetiden på maling eller beis minske betraktelig.

 

Gjøco Husvask er et rengjøringsmiddel for fjerning av smuss på malte og umalte overflater. Gjøco Husvask brukes til den årlige husvasken og er også velegnet til båter, maskiner og containere.

 

Gjøco Kraftvask er et sterkt alkalisk, fosfatfritt vaske- og soppdrepende middel til utvendige husflater og terrassegulv av tre. Brukes til fjerning av smuss og sopp. Gjøco Kraftvask matter ned malingsfilmen og er derfor velegnet å bruke før ommaling. NB: Virker korroderende på aluminium og lettmetaller. Virker etsende på glass – vinduer tildekkes eller skylles straks rene.

Kommentar