Carboclean Gel 100 brukes til fjerning av oksider (rust), kalk, magnetitt, humus, salt og andre avleiringer. Det er velegnet til behandling av tak, vegger og andre overflater av metall og plast/polyesterprodukter.
Gel konsistensen gjør at produktet vil få tid til å virke uten at det renner bort eller tørker ut. Produktet skader ikke maling, plast, metaller, foringer eller pakninger.
Produktet er en biologisk nedbrytbar veske som ikke inneholder noen giftstoffer. Det er godkjent som HOCNF klasse grønn (100%), og kan derfor gå rett ut i avløp uten å måtte samles opp. Virkestoffene er sitronsyre, inhibitor og vann.
Forbehandling: Underlaget skal være rent for olje, fett o.l. Rustne områder med rustklumper og lignende pigges, skrapes eller stålbørstes.
Bruksmåte: Carboclean Gel 100 påføres jevnt og dekkende. Virkningstid ca 24 timer avhengig av temperatur, deretter fjernes det ved hjelp av høytrykkspyler med varmt vann.

For mer informasjon, se teknisk datablad.

 

rustvask/span>
industri/span>

eksteriør

  • Virkningstid: Ca 2‐ 24 timer ved 20 grader. Avhengig av temperatur, filmtykkelse og blandingsforhold.
  • Rengjøringsmiddel: Vann
  • Anmerkning: Bruk egnet verneutstyr.
  • Teknisk datablad: http://carboline-utsalget.no/wp-content/uploads/2018/10/Teknisk-datablad-Carboclean-Green-Gel-100.pdf